Ny server på Ogame startad

För knappt två veckor sedan startade Ogame en ny server Fenrir, i rymdspelet som vi i alliansen, DOM, spelar på. Det är en engelsk internationell server så många nationaliteter spelar där. Det finns även flera svenska spelare på servern. I motsats till det svenska universumet, Mizar är här många spelare! I nuläget är det 2266 pelare på Fenrir, som universumet heter. Det kan jämföras med endast 118 spelare på den svenska servern! Vi har beslutat oss för att än så länge spela i bägge universumen, men risken är nog stor att Mizar läggs ner på grund av för få spelare.

Att det blivit så på Mizar beror mest på att en allians bestående av sex spelare totalt dominerar hela servern. Igår var där 122 spelare, idag 118, alltså en minskning med 4 stycken på en dag. När jag började att spela där i början av Januari fanns det över 180 pelare…

Vill ni börja spela, eller prova på så kan ni registrera er här. De är helt gratis och mycket roligt strategispel! Kontakta gärna oss i DOM om ni behöver hjälp. Vår alliansledare har mer än 10 års erfarenhet av spelet! Ogame spelservrar

Ogame.