Min andra måne skapades äntligen

Månen-The moon.

Idag fick jag äntligen min andra måne, och det var samma person som “skapade” den. Bela, nummer ett på rankinglistan på Mizar måne attackerade min planet, Canon IV som ligger på Galax tre på Mizar. Det är många fördelar med att ha en måne.c

Du kan ha hur mycket resurser som helst utan att bygga lager. Du kan ha dina skepp där, radarn ser inte vart då ska åka med skeppen. Du har även själv en radar där om du kan spåra skeppen med exakta tiden när de återkommer till sin planet.

Eftersom jag börjat spela på Fenrir universum så hoppas jag också att få en måne där. Men jag har bara spelat där en vecka ungefär, så det kommer nog att dröj. Jag måste bygga upp några planeter först

För att en måne ska skapas krävs det att planeten blir attackerad. Då bildas det vrak fält och storleken på månen beror på hur mycket vrak fält som skapas. Desto fler skepp som kraschar, desto större vrak fält. Men chansen är högst 20% att det blir en måne, så man får ha lite tur också. Här är en video på hur en måne skapas.